Ga naar hoofdinhoud

Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN VOOR °2021

Voor inschrijvingen vanaf schooljaar 2023 – 2024 melden ALLE scholen van Dendermonde digitaal aan.

De (nieuwe) aanmelding gebeurt vanaf 28 februari 2023 – 14.00 ONLINE.

U kunt dit thuis gerust doen, maar u kunt hiervoor ook zeker langskomen op school. Wij helpen u graag!

Nieuwsgierig naar onze werking in de kleuterklassen? Bekijk dan zeker het filmpje!

Toch nog vragen? Neem gerust contact op met de school. We ontvangen u graag voor een kennismaking!

Op zaterdag 4 februari 2023 om 10.00 organiseren we een kennismakingsmoment.

Van harte welkom!

Inschrijvingen:

• Kinderen geboren in 2020 kunnen nog steeds inschrijven door contact op te nemen met de school. Dit kan telefonisch (052/21 04 58) of via mail (directie@harduynschool.be)

• Gaat uw kind reeds naar school maar wil je het tijdens het schooljaar bij ons inschrijven? Dat kan. Gelieve dan ook contact op te nemen met de school.